Ο Χώρος Μας

Το ιατρείο

Το ιατρείο μας στην οδό Καρνεάδου, λειτουργεί ως χώρος Μαιευτικής-Γυναικολογικής φροντίδας από το 1975.

Σε αυτό το χώρο, ο ιατρός Κωνσταντίνος Χειρίδης προσέφερε άριστες υπηρεσίες σε χιλιάδες γυναίκες. Ο ίδιος υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους στον υπέρηχο και από το 1979 διετέλεσε διευθυντής του τμήματος προγεννητικού ελέγχου του Μαιευτηρίου «Ήρα».

Το ιατρείο στο Κολωνάκι ήταν από τα πρώτα ιδιωτικά ιατρεία εξοπλισμένα με υπερηχοτομογράφο, ενώ από το 1998 στο χώρο προστέθηκε video κολποσκόπιο.

Από το 2001 υπηρετεί στο ίδιο ιατρείο, δίπλα στον πατέρα του, ο Πέτρος Χειρίδης, αριστούχος ιατρός και ειδικευόμενος στην Γυναικολογία.

Το 2006 το ιατρείο ανακαινίζεται πλήρως. Οι χώροι αναμονής διαμορφώνονται ώστε  κάθε επίσκεψη των ασθενών μας να είναι ευχάριστη και άνετη. Τοποθετούνται παντού κλιματιστικά και νέα άνετα έπιπλα. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από monitors και ενημερωτικά φυλλάδια ασθενών. Μέσα στο εξεταστήριο κατασκευάζεται επιπλέον χώρος WC για τη μεγαλύτερη άνεση της εξεταζόμενης. Ο ιατρικός εξοπλισμός εκσυγχρονίζεται πλήρως με νέα  εξεταστική κλίνη,  τηλεχειριζόμενο boom, σύγχρονη συσκευή αποστείρωσης εργαλείων καθώς και νέο υπερηχοτομογράφο με δυνατότητα καταγραφής αρχείων σε πολυμορφικό δίσκο DVD.

Τον ίδιο χρόνο ιδρύεται το λογότυπο (Registered), και η ιστοσελίδα του ιατρείου www.ObGyn.gr.

Από το 2010 στο ιατρείο εργάζεται και ο ιατρός Γεώργιος Κούτρας, μαιευτήρας-γυναικολόγος και γαμπρός του Χειρίδη Πέτρου. Οι ιατροί συνεργάζονται αρμονικά μέχρι σήμερα και δέχονται διαφορετικές ημέρες και ώρες. 

Σήμερα το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο υπερηχοτομογράφο, με δυνατότητα Doppler, Duplex, 3-D και 4-D.  Στις παροχές συμπεριλαμβάνονται η δυνατότητα διεξαγωγής κολποσκόπησης καθώς και γυναικολογικών μικροεπεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία με τη χρήση ειδικής συσκευής ραδιοσυχνοτήτων RF.    

Πέρα από τον καινοτόμο ιατρικό εξοπλισμό, η πολυετής εμπειρία μας  και η εμπεριστατωμένη ιατρική μας γνώση, η οποία ακολουθεί  αδιάλειπτα τις εξελίξεις της επιστήμης, μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε  ορθή διάγνωση και έγκαιρη αντιμετώπιση στα θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα και μητέρα.

Στο ιατρείο μας λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα τις καθοδηγητικές μας αρχές: το ήθος, τη σοβαρότητα και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Ο στόχος μας είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του ασθενούς, έπειτα από λεπτομερή εξέταση, διάγνωση και συζήτηση όλων των δυνατοτήτων θεραπείας.


Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: +30.210.7290673

Διεύθυνση: Καρνεάδου 26 Κολωνάκι, 10675 - Αθήνα

Email: infobgyn@gmail.com